BGY – CCP’s Unrestricted Warfare Plan to Control the World (3) – BIDEN-familie, de perfecte pop van CCP

作者:庚子灭共             

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

Zich bewust van zijn militaire en politieke nadeel, zocht de CCP naar “alternatieve vormen van oorlogvoering” om de vijanden effectief te verslaan, met tactieken die gezamenlijk haar overkoepelende nationale strategie in onbeperkte oorlogsvoering ondersteunen. BGY, afgekort voor Blauw, Goud, Geel, heeft tot doel de westerse hoogwaardigheidsbekleders op te jagen door middel van informatie, geld en omkoping van seks.

Toen de vice-president van de Verenigde Staten een familiefoto nodig had voor de pers, zorgde hij ervoor dat elk gezinslid aanwezig was om een gezonde en optimistische look te projecteren die past bij de Amerikaanse geest. Glimlach. Klik. Drukken. Joe BIDEN is een professional voor de camera. Wat hij voor de camera verbergt, is wat er echt toe doet. De BIDEN-geheimen, zorgvuldig voor het publiek gehouden, waren in feite een open boek voor de Chinese Communistische Partij (CCP) en werden gebruikt als munitie voor rivaliteit met de Verenigde Staten.

De onlangs blootgestelde ‘Hard Drive from Hell’ leverde visueel bewijs op van de promiscuïteit, perversie, incestueuze relaties en seksuele misdrijven van de BIDEN-familieleden tegen minderjarige kinderen. Herhalingen van BIDEN-gezinsleden wijzen op problemen die decennia teruggaan:

• Hunter BIDEN onthulde  in een e-mail dat zijn broer een lijdende ziel is.

• Hunter BIDEN heeft bij verschillende gelegenheden gesuggereerd dat hij en zijn broers en zussen tijdens zijn jeugd werden misbruikt door zijn vader Joe BIDEN.

• Ashley BIDEN, de zus van Hunter BIDEN, vermeldde in haar dagboek dat Joe BIDEN met haar een bad nam en haar mishandelde toen ze nog een jong kind was.

• Hunter BIDEN pleegde overspel met zijn schoonzus terwijl ze beiden getrouwd waren.

• Foto’s laten zien dat Hunter BIDEN incestueuze seks heeft met zijn 14-jarige nichtje Natalie BIDEN.

• Toen de schoonzus van de weduwe van Hunter BIDEN erachter kwam dat haar minnaar en zwager Hunter een incestueuze relatie hadden met haar minderjarige dochter, klaagde ze bij Joe BIDEN. Maar Joe BIDEN was onverschillig en ondernam geen actie om zijn minderjarige kleindochter te beschermen.


Het gezin onder patriarch van Joe BIDEN, dat morele grenzen ontbeert, mag niet voor macht worden aangewezen. Het is echter precies het morele verval van BIDEN dat hem tot een ideale marionet maakte om namens de CCP naar het Amerikaanse presidentschap te rennen, zijn grootste bron van campagnefinanciering en leverancier van zijn gezin dat zich overgeeft aan geld, seks, drugs en verdorvenheden die ze normaal niet kunnen toegang onder het Amerikaanse rechtssysteem. Secretaris-generaal van de Chinese Communistische Partij XI Jinping sprak zijn vertrouwen uit tegenover zijn politbureau terwijl hij sprak over de “Ultieme Slag” rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 dat BIDEN de president zou zijn. Voor XI Jinping zal de toekomst van CCP worden veiliggesteld door van BIDENs de eerste familie in de Verenigde Staten te maken.

De seksuele neiging van Hunter BIDEN ten opzichte van kinderen wordt beïnvloed door zijn vader, maar wordt gefaciliteerd en nauwkeurig gedocumenteerd door de CCP. Hunter BIDEN staat, zoals alles wat de CCP de “nuttige idioten” van het Westen noemt, die bereid zijn gecompromitteerd te worden voor financiële en vleselijke genoegens, onder permanent toezicht van de CCP. Visueel bewijs dat hij seks heeft met modieuze vrouwen zoals actrice Mulan “Billion Fei”, en dat hij minderjarige Chinese meisjes martelt, gearrangeerd door de CCP, moet worden gebruikt om de macht van de CCP op te leggen aan Amerikaanse geopolitieke beslissingen door controle over de BIDEN-familie. In een notendop, door Hunter BIDEN aan te moedigen zijn penis op alle verkeerde plaatsen te steken, plaatst de CCP haar ideologie in het hart van de Amerikaanse politiek.

Het belang van het onthullen van “Hard Drive from Hell” gaat veel verder dan het gezinsleven van BIDEN om te informeren dat de belangen van Amerikanen op onvoorstelbare manieren worden verkocht. De CCP heeft een wereldwijd netwerk opgezet dat dateert van vóór BIDEN-achtige families, waarbij de Verenigde Staten als primair doelwit worden genomen om in toom te houden, maar niet als laatste. Terwijl de CCP BGY-prooien over de hele wereld in elkaar grijpen, zal er een tsunami van bewijsmateriaal over wereldwijde duistere machten plaatsvinden. De BIDEN-harde schijf is slechts de eerste hoge golf die de kust bereikt.

BIDEN, in de pauze van zijn campagne, wacht op instructies van Peking over hoe hij de volgende ronde van leugens kan maken, en hij heeft tijd nodig voor de CCP BGYed mainstream medianetwerken om informatie te verdraaien en degenen die de waarheden spreken het zwijgen op te leggen.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Popular Articles